неделя, 24 март 2013 г.

Пролетна Умора



Във връзка с пролетната умора, БАН проведе социален експеримент с хора, животни и растения. Обектите били поставени под непрекъснато наблюдение с помощта на компютри. В лабораторни условия, учените изследвали съзнанието, подсъзнанието и неосъзнатото подсъзнание дефинирано от др. Фройд. 

Крайната цел била, да се изследва как реагират живите организми по време на пролетната умора. Както знаем това е сериозна вирусна инфекция с неясни последствия.

Благодарение на иновативните компютърни технологии постигнати от БАН, е станало възможно визуализирането на съзнанието и проследяване на връзката му с подсъзнанието. Получените резултати изумили не само българските специалисти от отдела на издателство „Галактика“ но и световните специалисти по  подсъзнанието на др. Фройд.

Първите  публикации от резултатите са представени в списание VICE, като представители на директната връзка с неосъзнато подсъзнание. Статията представя инж. Николаев, д-р Теодосия, арх. Кихайовская, артистът  Петрусов и техните подсъзнателни фантазии, породени от безмилостния бич на пролетната умора. 



подсъзнание  -  неосъзнато подсъзнание


инж. Николаев






 д-р Теодосия                                                                                                            



арх. Кихайовская                                               



арт. Петрусов                                                                     




















.










Поради високата степен на цензура, при резултатите от подсъзнанието на растения и животни от БАН заявиха, че няма да предоставят информация, за да предпазят обществото от изображения с твърде еротичен характер.

2 коментара: